Stränder i Thailand - Hitta din favorit strand - Beaches


StrÄnder i Thailand

Stränder i Thailand

Thailand är känd för sina fina kritvita stränder med timglasfin sand. Många platser har också blivit mycket populära på grund av stränderna och de fina bad möjligheterna.

En del av de mest inarbetade stränder har genom åren fått en allt för stor skara turister där också stränderna blivit lite nedgångna.

Även försäljare av olika slag och Thailändare som vill hyra ut eller erbjuda olika slags aktiviteter som jetski, banan båt, vattenskidor, paragliding och andra saker samlas på de mest folktäta stränderna.
Har man tröttnat på dessa försäljare finns det fler alternativ. Stränder som inte alls är så mycket folk på, bra snorkelplatser och närliggande öar som erbjuder fina, nästan folktomma stränder. Det gäller att hitta sin egen favoritstrand.
En av fördelarna med en välbesökt strand är dock att de nästan alltid finns restauranger som serverar god mat ock öl. Oftast räcker det att vinka lite från solstolen för att det ska komma någon och ta upp din beställning.

Varje plats i Thailand har sina egna guldkorn och de gäller bara att hitta dom och ta sig dit. Vi kommer här att försöka lista upp och beskriva många av de stränder som finns på en hel del platser i Thailand.

Läs om Stränderna i Thailand nedan:

Strand Guide i Koh Chang »
Strand Guide i Koh Lanta »
Strand Guide i Koh Samet »
Strand Guide i Koh Samui »
Strand Guide i Koh Tao »
Strand Guide i Phuket »

Fler strandguider till Thailand inom kort.

Stränder i Thailand - Sandstränder - strand - beach - beaches