Studera Thailändska i Patong med språkkurser
Studera Thailändska i Patong

sprakkursReser du regelbundet till Thailand eller planerar du en första back-packing tur i landet? Är du en av dem som söker det genuina, traditionellt thailändska, och störs av turiststräkens utspridning? Kanske vill du upptäcka Thailand på egen hand, resa runt i mindre byar och undvika att använda engelska med alla du träffar. Vi föreslår då att du inleder din resa med en språkkurs i thailänska, i centrala Patong.

Thailändska språkkurser i Patong erbjuder en internationell atmosfär med språkstuderande från hela världen, undervisade av inhemska lärare med mångårig erfarenhet. Du kan välja att läsa en standardkurs på 2 veckor. Du undervisas då på förmiddagarna i en liten grupp med max 6 personer, vilket ger dig mycket tid och flera hela dagar att på egen hand upptäcka omgivningarna och de många fantastiska stränderna på ön Phuket. Väljer du istället att läsa en intensivkurs har du fler lektioner men också större flexibilitet i kurslängd, från 4 till 12 veckor. Dessa kurser har en 18-års gräns vilket innebär att du enbart möter andra vuxna som är lika motiverade som du att lära sig thailänska. Du väljer själv inriktning, kanske är du intresserad av enbart talspråk? Då finns möjligheten att välja bort skrift och läsförståelse.

Dessa kurser startar året om och även om du kanske inte kommer att vara flytande efter 2 veckor, kommer du att kunna konversera och vara artig på det inhemska språket. Detta ger dig frihet i ditt resande och en bättre förståelse och engagemang i den lokala kulturen. När du bokar kurs bokar du även boende på ett hotell i närheten av skolan i centrala Patong. Vill du hellre sova på stranden eller ordna annat boende, går det såklart lika bra det.

Språkresor kan vara ett spännande sätt att resa ut i världen och kan ge en bättre möjlighet att forma ett djupare band med landet dit du reser än den vanliga turist resan. Vare sig du väljer att läsa en språkkurs som startpunk för din resa, eller som huvudanledningen till att resa hit, kommer du att känna den enorma fördel det innebär att studera språk på en plats där språket och dess kultur omger dig, och där språket är det som för dig och dina klasskamrater samman.

Här kan du läsa mer om de språkkurser thailändska som ESL Språkutbildningar Utomlands erbjuder.

Med vänliga hälsningar Johanna

CONTENT COORDINATOR