Nattliv , Uteliv , Barer och gogo i Patong - Barer och Uteställen i Patong


Nattliv & Barer i Patong

Patong Phuket

Nattlivet i Patong på Phuket är koncentrerat runt Bangla Road.

När solen går ner så stänger Soi Bangla för biltrafik och förbereder sig för kvällens aktiviteter.

Patong i Phuket är känt för sitt nattliv. Här finns underhållning av tjejer, öl, musik och allt eftersom natten tränger på så ökar volymen. Nästan alla barer är utomhus vilket gör att ljudvolymen ibland kan bli något öronbedövande. Runt Bangla finns mest ölbarer men du hittar också gogo barer, pubbar, restauranger och diskotek.

Några hundra meter från Soi Bangla finns också ett relativt nytt barområde som ligger på Soi Sukhumvit Road. Detta område är lungnare och om du tycker det är för mycket folk och liv på Soi Bangla kanske detta är alternativet för dig. Tyvärr finns nog risken att detta ställe självdör.

Bangla Road - Patong

Kända tvärgator till Soi Bangla är: Soi Easy , Soi Gonzo , Soi Crocodile , Soi Eric , Soi Seadragon och Soi Lion.


Soi Easy är gatan som ligger närmast stranden från Bangla road. Här finns ca 25 barer som fördelar sig på 2 våningar. Mest känd för Aussie Bar och Dragon Club.

 

 

Soi Gonzo ligger intill Soi Easy och här är det vanligtvis inte lika mycket barer och människor. Det finns drygt 10 barer här men kan vara ett bra alternativ om du tycker det är för trångt och livat på Soi Easy och Soi Crocodile.

Soi Crocodile också känd som Soi Katoey har alltid mycket gäster. Här kan du se ladyboys dansa och skaka med allt de har och / eller nyss skaffat. Mest besökt på Soi Crocodile är nog Aussie Bar och Dragon Club.

Soi Eric Thailand

Soi Eric är en gata som är välbesökt och välorganiserad. Gatan drivs av en grupp från europa och de har gemensam musik för hela gatan vilket gör att man faktiskt kan lyssna på musiken utan att störas av musiken i baren bredvid.

Soi Sea Dragon

Soi Seadragon är en av de större gatorna. Här finns gogo barer på båda sidorna och Playschool A-Go-Go, Lolita A-Go-Go och The Bang Bang Club erbjuder mycket ögongodis. På denna gata finner du också ett guesthouse och ett tatueringsställe.

Tiger Diskotek i Patong

Soi Lion är den nyaste gatan på Bangla road. Här finns bara 10 barer men det gör den perfekt för att gå runt och faktiskt kunna testa alla barer här. Soi Lion ligger mellan Soi Tiger och Soi Seadragon.

Om du vill besöka diskotek så finns det alternativ för detta med. Tai Pan är ett av de hetaste ställena. De började som en bar men har byggt på varje år och ökat till ett mycket populärt ställe.

Ett annat alternativ är Tiger diskotek. Här är ständigt packat med folk. Tiger diskotek är fördelat på 2 våningar med dansgolv på den största våningen nederst. Inträde är 100 baht.

Om du gillar att dansa och är ung är Banana diskotek platsen för dig. Detta ställe är mycket populärt bland turister och här kan du stå på andra våningen och ta en drink medan du tittar ner på dansgolvet under. Inträde är 100 baht.

Gogo barer i Patong finns också.

Här kan man gå och svalka sig med något kallt att dricka medans man kan titta på lättklädda thai tjejer som dansar runt en stång till musiken. De flesta gogo ställena har också olika inövade shower som man kan titta på. Några av Patongs gogo ställen är:
Flash a gogo som ligger på Soi Eric, Sphinx a gogo, Pink Panther a gogo, PlaySchool a gogo, Lipstick a gogo, The Model a gogo och Showgirls International ligger på Soi Seadragon, Rock Hard a gogo ligger på Bangla Road. ( Är inte helt uppdaterad vilka ställen som finns kvar och vilka nya som tillkommit. )

Boende i Patong är inga problem att finna. Du kan hitta enkla rum till lyxiga hotell att välja mellan.

Hotellguiden finner du här.

Klicka här för bilder och foton från ölbarer, fester och nattliv i Thailand»


Nattliv, gogo och barer i Patong på Phuket