Longboard genom Thailand & Malaysia till förmån för barncancerfonden.


Jim´s resa genom sydostasien på longboard

Longboard Jag är en 25 åring som älskar nya äventyr och utmaningar.
Jag fick denna idén när jag läste om en kille som har världsrekordet i flest antal mil på longboard och anledningen att jag valde just Thailand och Malaysia är för att jag verkligen älskar dessa länder med dess natur och människor. En stor anledning är även att ingen har åkt just longboard genom dessa länder så jag kände att det skulle vara roligt och vara den första som gör det.

Anledningen att jag åker för barncancerfonden är för att jag tycker de gör ett så otroligt bra jobb. Sen de startade så räddar de i nuläget 3 av 4 barn och jag kände direkt att jag ville vara med och kämpa för att även de 4:e barnet ska överleva.

Jag började med longboard för ca 1 år sedan och jag fastnade direkt. Sen dess har det blivit många avverkade mil och jag älskar känslan av att bara glida fram. När jag är ute och åker så är det bara jag, brädan och naturen, alla andra bekymmer är som bortblåsta. Ett stort plus är att naturen är 100 ggr vackrare på en longboard än i en bil.

Framtida projekt är att fortsätta åka longboard och samla in pengar till barncancerfonden. Sålänge jag kan och tycker det är roligt kommer jag att försöka åka. Jag tjänar ju inga pengar på detta, men sålänge mina sponsorer ställer upp och hjälper mig så kommer jag fortsätta att åka. Om jag är hel och känner mig i form efter asienresan och om jag får ihop sponsorer så kommer jag och min bror (kanske båda) åka longboard 1-2 månader i Europa. Detta ser jag verkligen fram emot och hoppas verkligen att det blir av.

Gör som vi på Thailandsfakta.se och var med och sponsra.

Ge ditt bidrag här »