Hotell i Thailand - Boka Hotell Guesthouse och boende i Thailand - Resort och Hotellbokning
Hotell och boende i Thailand - Boka Hotell

Thailandsfakta.se kan genom vårat samarbete med vår hotellpartner r24 erbjuda ett mycket brett utbud av hotell att boka i hela Thailand. För närvarande finns det över 3000 hotell, guesthouses och bungalows att boka.
Att boka hotell och boende på internet är till 99% billigare än att boka på plats och våra hotellpriser är dessutom bland de lägsta som går att hitta.

Hotelldatabas R24

r24

I Thailand finns det gott om hotell och bungalows. Hotellpriserna varierar från ett tiotal kronor för de enklaste rummen, hotellen, upp till tusentals kronor för de allra lyxigaste hotellen.

De allra flesta hotellpriserna är med skatt (7%) och seviceavgift (10%) inräknad. Väldigt ofta ingår också frukost i hotellpriset. (Se respektive hotell)

Thailand Hotell

Thailand Hotell

Varför ska jag boka mitt hotell och boende på internet med Thailandsfakta.se?

  • Genom vårt samarbete med Web Sawadee Public Company Limited ger vi dig möjlighet att studera och läsa recensioner av över 3000 olika hotell i Thailand. Du har dessutom möjlighet att titta på flera bilder från varje hotell.
  • Priserna är också nästan alltid billigare när man bokar på internet än om man bokar på plats. Våra priser är också bland de absolut lägsta som går att hitta.
  • Genom att boka med Thailandsfakta.se garanterar du ditt hotell genom din delbetalning vilket är en stor fördel på högsäsong då hotellen snabbt blir fullbokade.
  • Du slipper problem med plötsligt höjda hotellpriser då hotellen börjar bli fullbokade.
  • Säkra betalningstransaktioner med Thawte.
Hotell i Thailand

Om Bokning och Betalning av hotell »

Förkortningar:

VAT = Moms (ingår i priset)
AFT = Serviceavgift (ingår i priset)
ABF = Frukost (ingår för det mesta i priset)

Thawte för säkra betalningar

Betalkort Thailandsfakta.se samarbetar med Web Sawadee Public Company Limited som är medlem i Association of Thai Travel Agents (ATTA) och godkända av Tourism Authority of Thailand.
Säkra krypterade betalningar av Hotellen på thailandsfakta.se genom vår samarbetspartner Thawte.

Sökord:
Hotell i Thailand, Bungalow, guest house och Resort, Hotell i bangkok, Hotell i Phuket, Hotell i Koh Samui, Hotell i Krabi, Hotell i Pattaya, Hotell i Chiang Mai, Hotell i Hua Hin, Hotellbokning i Thailand, Boende Thailand, Boka Hotell säkert online