Stränder i Koh Chang - Hitta din favorit strand - Sandstränder - beach - beaches
Stränder i Koh Chang

Stränder i Koh Chang

Precis som på så många platser i Thailand finns det fina stränder i Koh Chang och det är inte alltid lätt att välja. Vi har skrivit lite kort om varje strand i Koh Chang så att ni ska få en liten uppfattning om varje strand.
Stränderna står beskrivna i bokstavsordning.

Stränder i Koh Chang Thailand

» Haad Sai Kao - White Sands Beach  
» Haad Thanam - Lonely Beach
 
» Haad Khlong Prao - Klong Prao Beach  
» Haad Kai Bae - Kai Bae Beach  

Haad Sai Kao - White Sands Beach

White Sands Beach ligger på den västra sida och är den längdsta och mest kända på Koh Chang. Stranden mäter ca 2,5 km och har vit pudersand som inbjuder till sol och bad. Många gillar också att ta sina promenader här. Den bästa delen av stranden är den södra delen, ca 1,5 km. Här finns också de flesta hotell och mest människor.

Haad Thanom Beach

Haad Thanam eller Lonely Beach som den också kalls för är ca 1 km lång och ligger på den norra delen av Bai Lan Bay. På den norra delen av stranden är det fin vit pudersand medan den södra delen innehåller mer sten. Här hittar ni lite internetcafér, små affärer och dykskola.

Klong Prao Beach

Klong Prao Beach indelad i 3 sectioner och är hela 3,5 km lång. Den norra delen kallas för Khlong Plu och den södra delen för Klong Prao. Båda dessa är ca 1 km vardera medan den delen i mitten är ca 1,5 km. Hela området är täckt med kokosnötsplantager och är mycket vacker. Stranden är ganska platt och har fin sand som passar perfekt för sol och bad. Till Klong Prao Beach kommer du lättast med taxi från piren.

Kai Bae Beach

Kai Bae Beach ligger söder om Khlong Prao Beach och mäter hela 2,5 km. Den är dock också uppdelad i 3 sektioner. Den norra och den mittersta sektionerna är knappt 1 km långa medans den södra är dryga 300 meter. Under den varma perioden kan det vara väldigt långgrunt och man kan behöva gå ut nästan 100 meter för att komma på djupare vatten. Det finns också 4 stycken närliggande öar i bukten som man kan ta sig ut till.
Denna strand passar för sol och bad och boende finns det gott om att boka. Läs mer / Boka»

Stränder på Koh Chang

Stränder på Koh Chang

Stränder i Koh Chang Thailand - Sandstränder - strand - beach - beaches