Butterfly garden in Koh Samui Thailand - Fjärilsträdgården på Koh Samui i Thailand


Butterflygarden på Koh Samui - En trevlig avstickare

Butterfly Garden Koh Samui

Vi har besökt Butterfly garden på Koh Samui, Thailand. Fjärilsträdgården ligger belägen på den sydöstra delen av Koh Samui nära Samui Aquarium och mitt emot Central Samui Village resort.

Butterflygarden Koh SamuiDenna fjärilsträdgård erbjuder besökarna en lugn och trevlig stund tillsammans med ca 25 olika fjärils-arter. Här går man runt och tittar och fotograferar så mycket man orkar för att hitta just den där perfekta bilden. (Vilket kan vara mycket tidskrävande.) Hela trädgården är innesluten av ett tunt nät och många fina färgglada fjärilar flyger runt omkring.

Butterfly garden ligger ganska högt upp och trädgården bjuder också på en del backar att promenera i. Självklart så har man också här en fantastisk utsikt över havet. Längst upp på kullen i fjärilsträdgården ligger ett litet museum där man kan finna döda fjärilar och skalbaggar. Här kan man också se riktiga fjärilspuppor.

Detta besök tyckte vi var en trevligt avstickare och kan rekommendera denna fjärilsträdgård om ni är i närheten. OBS! Glöm inte kameran!

Butterfly Garden Koh Samui Butterfly Garden Koh Samui Butterfly Garden Koh Samui
Butterfly Garden Koh Samui Butterfly Garden Koh Samui Butterfly Garden Koh Samui