Bokning och Betalning av HotellOm Hotellbokningen

Nedan följer en kort beskrivning om hotellbokningen.

Du kan med fördel boka på flera hotell samtidigt för att bara kolla tillgänglighet. Bokningen är nämligen inte giltig så länge du inte har bekräftat med din betalning eller delbetalning.

Vad händer efter bokningsförfrågan?
Efter att du fyllt i din bokningsförfrågan med bokningsformuläret kommer du att få ett e-mail inom några timmar (Upp till 24 tim) som bekräftar din bokning och även tillgänglighet. Här står också ett bokningsnummer och annan viktig information om din bokning. (I enstaka fall kan det ta lite längre tid innan du får bokningsbekräftelsen beroende på tidsskillnader).

Thawne

Hur säkrar jag min bokning?
Klicka på länken i det e-mail som du fått så kommer du till Thawte som är en av världens största leverantör av säkra kortbetalningar.
Fyll i ditt bokningsnummer. Nu kommer du att slussas till en säker krypterad sida där du kan betala depositionen med Visa, Mastercard och American Express.

Måste jag betala allt på en gång?
Nej. Men om rummet är ledigt och du vill säkra din bokning måste du lägga en liten deposition som normalt är på mellan 10-30% inom 3 dagar. Detta står i ditt e-mail som du fått.
Under högsäsong kan ett ledigt hotellrum snabbt bli bokat. Vänta därför inte för länge med att lägga din deposition.

Resterande belopp betalas antingen vid hotellet eller 2 veckor före ankomsten. Detta varierar beroende på hotellets säsongspolicy.
Denna information finns med i bokningsbekräftelsen som du fått.

När betalningen är gjord kommer du att få s.k. "Voucher". Detta är ditt kvitto på betalningen som du ska visa upp vid ankomsten till hotellet.

Vad betyder...

 

Tillbaka till Hotellbokningen >>

Säker och smidig betalning på thailandsfakta.se med Thawte.

Thailandsfakta.se är anslutna till R24.org och ett av de största hotell-bokningssystem i Thailand och med detta endast förmedlare av hotell och information.
Thailandsfakta.se är inte ansvariga för servicen på något hotell eller boende. Vi kan hjälpa till att förmedla ärenden, men är inte ansvariga för några bokningsproblem eller service problem med något hotell.
Vid Bokningsproblem kan ni kontakta help@R24.org. ( Skriv på Engelska )
If you have any problems with your booking you can contact help@R24.org.